T: 063 18 03 00

E: info@jadaab.se

Din leverantör inom styr och reglersystem

Fotografi av Lars Falkdalen Lindahl

Finns i Östersund

Det lokalt ägda företaget med kunder över hela Sverige. Vi har sedan 2004 skapat goda relationer med så väl slutkunder som entreprenörer.

Erfarna i branschen

JADAAB har med erfarenhet från 90-talet kännedom i både nya som gamla utrustningar. Vi arbetar med välkända produkter som är väl etablerade på den Svenska marknaden och kan leverera styrsystem och reservdelar av ett flertal förekommande fabrikat.

Vi hjälper er

Vi hjälper Er med styr- och reglersystemet oavsett om det gäller en föreskriven funktion eller om vi tar fram en gemensam lösning i samarbete med er som kund.
 
Regin

Regin

Vi är guld certifierade av Regin och lagerför deras produkter.

Läs mer
Larmia Control AB

Larmia Control AB

Vi är representant för Larmia system.

Läs mer
Siemens

Siemens

Vi lagerför många av siemens byggnadsautomationprodukter.

Läs mer
 
Belimo

Belimo

Vi har de vanligaste ventil och spjällställdonen från belimo.

Läs mer
Bastec

Bastec

Vi säljer och programmerar Bastec system.

Läs mer
SBC

SBC

Vi säljer och programmerar Saia-Burgess PLC system.

Läs mer
 
OEM Automatic

OEM Automatic

Apparater för vår apparatskåpstillverkning.

Läs mer
Schneider Electric

Schneider Electric

Apparater för vår apparatskåpstillverkning.

Läs mer
Jadaab Shunt

Jadaab Shunt

Vår egen produkt byggd från grunden.

Läs mer
 
Jadabb Web-hotell

Jadabb Web-hotell

Vi hjälper dig att övervaka din fastighet på nätet.

Läs mer

Styr- och reglersystem

JADAAB konstruerar och bygger styr- och reglersystem samt apparatskåp. Vi kan även bygga om befintliga utrustningar och revidera äldre dokumentation.

Vi kan bistå med lösningar för olika former av styr- och reglertekniska funktioner. Du är alltid välkommen att ringa oss och utbyta erfarenheter inom vårt verksamhetsområde.

I vår WEB-Server erbjuder vi utrymme för aktiva flödesbilder och erforderliga funktioner för övervakning, larmuppringning m.m. Vi kan i vår WEB-server erbjuda säker kommunikation via s.k. VPN-tunnel.

Gamla och nya system

Vår erfarenhet av styr- och reglerbranschen sedan 90-talet och vår åldersstruktur gör att kunskaper om gamla och nya system bibehålles och utvecklas inom företaget.

Vi uppdaterar och underhåller det gamla eller inför och startar upp det nya systemen i anpassat för dagens samhälle. Beroende på era behov utifrån byggnaden, användningsområde, geografiskt område och generella önskemål från kund.

Vår erfarenhet gör att vi har många bra relationer med nya såväl som gamla företag i branschen som vi samarbetar med för att få fram ett bra resultat som gynnar både miljön samt era användningsbehov.

WEB-Server

Vi erbjuder totallösningar för styrning av allt från individuella zoner till kompletta byggnader i flera olika typer av geografiska områden. Detta omfattar marknadens bredaste koncept för fastighetsautomation baserat på TCP/IP och Internet.

Vi har levererat kompletta och avancerat webbhotell för fastighetsförvaltning till så väl kommuner som stora fastighets förvaltare. Genom att ansluta dina byggnader kan ni hantera dem via ett webbaserat SCADA system. Allt ni behöver är en dator med webbläsare. Vi hanterar den dagliga driften, underhåll,
uppdateringar av mjukvara och servrar, etc.

EXOscada är ett komplett och kraftfullt webbaserat SCADA-system som ger användaren full översikt över byggnadshanteringen och direktåtkomst till alla viktiga parametrar, funktioner och sparade data.

Copyright © 2019 Jadaab AB

Hagvägen 15, 831 48 Östersund

T: 063-18 03 00

F: 063-18 03 01

E: info@jadaab.se

Regin Gold Certified